Gaten in de oren
Bij A-Hjort kun je je oren laten piercen voor slechts 99 DKK per gaatje (incl. sieraad), en als extra traktatie van ons krijg je 15% korting op ons hele assortiment als je een of meer sieraden koopt op het moment dat je een gaatje laat piercen.
Je hoeft geen afspraak te maken, dus kom gewoon langs in onze winkel op: Buchwaldsgade 15B, 5000 Odense C.
We zijn elke werkdag geopend van 09.00-15.30 uur.
Houd er echter rekening mee dat onze medewerkers je soms moeten vragen iets later terug te komen als het druk is in de winkel.
Wat we gebruiken om gaten in onze oren te schieten:
Bij A-Hjort hebben we een kleine selectie oorbellen die we gebruiken bij het piercen van oren.
Al deze oorbellen zijn steriel en zitten in een hygiënische verpakking. Dit is een voorzichtige methode om bacteriën en infecties tijdens het inbrengen van de oorbellen te voorkomen.
Het tapeind dat we gebruiken om nieuwe gaten te schieten meet 1,2 mm. Normale knopjes meten 0,8 mm. Dit geeft je een groter gaatje, maar maakt het makkelijker om de oorbel achteraf te verwisselen.
Waar op het oor kun je je nieuwe gaatjes laten schieten?
Je kunt je gaatjes door de hele oorlel en langs de kraakbeenrand omhoog langs het oor laten schieten.
Als je twijfels, vragen of zorgen hebt, staat ons team altijd klaar om je te helpen en te begeleiden, zodat je blij kunt zijn met je nieuwe oorbellen.
Hoe oud moet je zijn om een gaatje in je oren te laten zetten?
Bij A-Hjort piercen we oren vanaf 7 jaar. Als je jonger bent dan 16, moet je worden begeleid door je ouders/voogd of met een schriftelijke machtiging.
Hoeveel kost het om je oren te laten piercen?
Een oorpiercing bij A-Hjort kost 99,- DKK. De prijs is inclusief de oorbel die je laat piercen.
- Bovendien bieden we een extra voordeel waarbij je 15% korting krijgt op ons hele assortiment als je een of meer sieraden koopt op het moment dat je een oorpiercing laat zetten.
Genezingstijd:
Wanneer je een Gat in de oorlelde genezingstijd is 6-8 weken.
Wanneer je een Gat in het kraakbeen de genezingstijd is 10-12 weken.
We raden aan om de oorbel in je oor te laten zitten tot je geen pijn of tekenen van ontsteking voelt.
Wanneer kun je slapen zonder oorbel
Het is aan te raden om tot na 6 weken te wachten met slapen zonder oorbellen. Als het gaatje in het kraakbeen zit, duurt het langer voor het gaatje genezen is, dus raden we aan om 12 weken te wachten.
Hoe verzorg je je nieuwe oorpiercings?
Het is belangrijk dat je goed voor je nieuwe oorpiercings zorgt en dat je ze zorgvuldig en grondig verzorgt. Dit voorkomt infecties en ontstekingen en versnelt het genezingsproces.
Volg onze aanbevelingen:
Vermijd het aanraken van je nieuwe oorpiercings met onreine handen
We raden je aan om je gaatjes zowel 's ochtends als 's avonds schoon te maken aan de voor- en achterkant van het nieuwe gaatje. Hier raden we je aan om Chloorhexidine te gebruiken (dit kan gewoon bij de apotheek gekocht worden).
Zorg ervoor dat het gebied rond het nieuwe gat altijd schoon, droog en luchtig is.
Vermijd contact met haarlak, parfum, make-up enz.
Maak je oorpiercings NIET schoon met alcohol of iets dergelijks. Dit zal de genezingstijd verlengen.
We raden je sterk aan om de eerste 14 dagen NIET te zwemmen in zwembaden, meren, de zee of iets dergelijks.
Waarom zou je gaatjes in je oren laten zetten?
Bij A-Hjort vinden we het een goed idee om je oren te laten piercen - een van de vele goede redenen is dat het je hele look kan afmaken. Een paar oorbellen voegt elegantie en persoonlijkheid toe, of je nu gaat voor een klassieke, rauwe, eenvoudige of grove look. Er zijn veel trends op het gebied van oorbellen die je de kans geven om bij te blijven. Onder deze trends is er een grote tendens om een stapellook te creëren waarbij je je oorbellen mengt en een gelaagde look creëert. Oorbellen met meerdere gaatjes zijn erg populair, waarbij je echt kunt spelen en je fantasie de vrije loop kunt laten met verschillende combinaties, stijlen en maten.
Ontdek onze verbazingwekkende selectie oorbellenen doe inspiratie op voor je volgende oorbel, waar je oorbellen kunt mixen en matchen. Je kunt ook meer lezen en inspiratie opdoen via onze blog.